måndag, november 05, 2012

Resten av helgen

Det har varit en hektisk helg. Fullt ös medvetslös.


Efter hundträningen i lördags var jag extremt trött, men någon tupplur hann jag inte ta. Istället fortsatte renoveringen av "blå rummet" hemma och sedan var det middagsdags och piffning inför kvällens firafest hos Martin. Jag hade så mycket smink att JG var i chock, men själv var jag rätt nöjd.


Morgonen efter ringde klockan vid 7 eftersom planen var att springa långpass med Lindad vid 10, och innan dess ville jag att frukosten skulle ha hunnit ner i magen. Gick ut med hundarna och somnade om när jag kom hem. När jag vaknade ville kroppen allt annat än att springa, men jag såg fram emot sällskapet så iväg kom jag. Och löpningen gick bra. Vi fick ihop 14 km på lite mer än 1,5 timmar och sen var jag helt färdig. Ville helst bara ligga på soffan.


Istället var det bara att byta om till arbetskläder, åka och hyra släp och slänga ut allt vi rivit. Vi fyllde hela släpet med väggar, sågspån och dörrar och åkte till tippen. Andra hade kommit på samma idé så det var lite tumultartat där, men vi hade tur och det gick trots allt ganska snabbt.

Sen somnade jag på soffan medan Jontan dammsög och städade. Dagen avslutades med en riktigt god middag, godis och slutet av Casino Royale.

2 kommentarer:

Tvillingmorsan sa...

Vacker!!

Sofia sa...

Tack Snuttis!! :)