söndag, januari 27, 2013

Lite av varje

1. Vi har sett film.

Hypnotisören: rätt okej i all sin svenska töntighet. Trovärdiga skådisar, åtminstone några av dem. 6/10 tootsies.

Cosmopolis: Eh. Fått bra betyg, antagligen för att den var helt skruvad och filmad i konstiga vinklar. Kämpade stenhårt för att inte somna i slutet men misslyckades totalt. 4/10 tootsies.

Wanderlust: Precis vad man kan vänta sig av en film med Jennifer Aniston. Lättsamt och roligt. Naket. Lite pinsamt. Glatt och avkopplande. Vi ser inte så ofta komedier men det här var kul. 7/10 tootsies.

2. Har tänkt lite på lydnadstävlingen igår och känner mig försiktigt positiv. Förutsätter att mitt dk i fotgåendet drog ner betyget med en halv poäng eller så, vilket betyder att vi annars hade fått en 8. Det i sin tur betyder att vi nog var så bra vi kunde igår, för högre betyg än det skulle jag aldrig förvänta mig i fotgåendet. Inte som det ser ut nu.

Ställandet ska jag fokusera extra mycket på och hoppas det går bättre på nästa tävling. Läggandet får vi också jobba lite på.

3. Dagen har varit intensiv. Sprang 18 km med Lindad imorse och har sedan tvättat, städat, lagat mat, satt upp gipsskivor och promenerat med hundarna. Ett lite för tufft söndagsschema för min smak.

3 kommentarer:

Fanny sa...

Hypnotisören har jag också sett i helgen! Störde mig mest på att de var så korkade, hur lång tid tog det egentligen innan han kom på att han kunde hypnotisera frugan?

Sofia sa...

Haha, ja eller hur! :)

Hela slutet kan man också ha synpunkter på. T ex varför man, när situationen är stressad, inte ringer sina kollegor i Norrland och ber om hjälp, utan flyger dit själva istället (vilket tog flera timmar). Och sen tar skoter ut i skogen istället för att köra fram på den plogade bilvägen... :)

Fanny sa...

Jo precis, det var ju väldigt märkligt att Stockholmarna hann dit innan norrlänningarna. Och att man skickar dit föräldrarna innan förstärkningen är på plats - det är nog preciiiiis så polisen jobbar! ;-)