måndag, januari 07, 2013

Sollentuna Simhall vs. Mörbybadet

Idag är första dagen på mitt gamla liv! Det nya livet som jag levde under julen hade förvisso sin charm när sockret flödade fritt hela dagarna och jag hade helsemester från all träning, men ärligt talat så mådde jag inte så bra av det. Känner mig alltid lite lätt aggressiv när jag äter för mycket socker och inte rör mig så mycket. Dessutom blir jag slö och sumpig av att inte träna.

Så idag var det uppryckning igen. Träningsdags!

Måndagar är egentligen vilodag men nu har jag ju vilat till förbannelse så jag mjukstartade med lite simning. Eftersom jag just nu inte har fri entré till Mörbybadet (som man tydligen får när man går kurs där) så passade jag på att åka till Sollentuna simhall imorse.

Sollentuna Simhall - Mörbybadet 4-0

Det är väldigt mycket trevligare i Sollentuna. Ingen trängsel i bassängen, fräscha omklädningsrum och duschar, två bastus och kanske, kanske lite varmare i vattnet. Det enda som är viktigt är dock den första punkten. Det är ingen trängsel i bassängen! Egen bana! Man kan fokusera.

I alla fall rent teoretiskt. I praktiken fokuserade jag väldigt dåligt just idag och jag tyckte att det var ökentråkigt att simma. Jobbigt och utan aha-upplevelser. Det som var roligast var att jag såg en spegelbild av mig själv i den blanka botten på den grunda delen av bassängen när jag simmade. Bra för hakans position och ganska underhållande. Joråsåatt...

Inga kommentarer: