onsdag, februari 06, 2013

Paprikalöpning och dubbel-TRX30


Jag gillar tisdagslöpning. Aldrig innan, men alltid efter. Det går nämligen oftast väldigt bra för mig på tisdagar. Kanske är det för att jag springer på eftermiddagen då och har haft hela dagen på mig att tanka energi, jämfört med torsdag och söndag när jag springer på morgonen.

Under gårdagens runda var jag tvungen att stanna till och köpa paprika på vägen hem, men precis innan det stoppet, efter att jag kämpat mig upp för backen från Danderyds sjukhus till Mörby Centrum, hade jag det grymmaste flytet!!! Lätt nedför, med samma energi i benen som jag hade när jag tog uppförsbacken, och hej vad det gick! Bra musik i lurarna. Bamp, bamp, bamp. Yihaa! 9 km.

Och idag utsatte jag min kropp för ett dubbelt TRX30-pass i gymmet. Först var jag (och min far) på det ordinarie gruppträningspasset, lett av PT-Tommy, och sedan körde vi exakt samma pass en gång till med honom och Marie (eftersom han ville träna själv också) tills benen bara skakade. Armarna skakade. Bålen skakade. Allt skakade. Var tvungen att äta banan och dricka smoothie för att överhuvudtaget orka lämna träningshallen. SÅ nöjd!!!

Inga kommentarer: