fredag, mars 29, 2013

Vinterpåsk på landet



Vi möttes av vintern när vi kom till landet igår. Massor av snö på uppfarten, massor av snö på gångvägen upp till stugan och massor av snö på tomten. När jag vaknade i morse sken solen och det var svinkallt ute men otroligt vackert. Vi har inte gjort så mycket idag; lagat mat, gått promenad och så har jag jobbat ganska mycket.


Reka fick världens största ben igår och var mäkta nöjd med det, även om hon hade lite svårt att hantera det. Hon har verkligen levt upp utan polisen Elsa omkring sig.

Tyvärr har jag fått rapporter från Elsas nya husse om att hon inte sköter sig så bra. Jag var naiv nog att tro att allt skulle bli bra bara hon flyttade och att hon skulle bli en snäll hund då. Men så har det (givetvis) inte blivit. Husse och Elsa har haft en del diskussioner och jag tror att han är rädd att han tagit sig vatten över huvudet. Det är inte säkert att hon får stanna där, men jag tog den informationen bra. Det kändes på något sätt skönt att han förstår varför jag gjort som jag gjort, och att veta att hennes beteende inte beror på mig. Vad som händer nu får vi se, men jag håller tummarna för att det ordnar sig.

Inga kommentarer: