tisdag, maj 21, 2013

Hundägare är idioter och roligt mejl

Börjar med idioterna.

Reka och jag var nästan framme vid bilen efter vår morgonpromenad. Hon gick så fint och hade skött sig så bra vid alla hundmöten under prompen, 100% kontakt med mig.

Vid parkeringen kommer två vilda labradorer lubbande. Ägarna ser mig komma och fångar först in sina hundar. Sen släpper de dem och går vidare, varpå båda hundarna glatt kommer skuttande mot oss. Fattade inte varför de släppte dem igen? Den ena försöker gå fram till Rekis framifrån samtidigt som jag går emellan och puttar bort den. Då kommer andra labben bakifrån. Likt Pluto som fångar julgranskulor på julafton sträcker jag ut benet bakåt och skjuter bort den också, och Reka schappar åt ena hållet. Mattarna fångar in sina hundar samtidigt som ena matten säger:

"Jag tänkte vi skulle testa om vi kunde gå förbi och ha dem lösa".

Jaha, och det gick ju inte så bra. Jävla pappskalle.
Nästa gång du tänker testa något med min hund som övningsobjekt kan du väl fråga mig först?

Ingen skada skedd i alla fall, mer än att jag blev förbannad. Tycker inte Rekis just nu behöver hälsa på random hundar vi möter. Så onödigt. Håll koll på dem, jag är trött på att folk bara förutsätter att det ska hälsas hit och dit. Ge fan i oss! Suck.

Nu över till det roliga mejlet. Det kom från Medley och var mycket upplyftande. Jag älskar att de, precis som jag brukar, kallar de manliga simlärarna för fröken. Eller gör de verkligen det? Är lite osäker på om mejlet verkligen nådde rätt mottagare...


Inga kommentarer: