fredag, juni 28, 2013

Ledig fredag


Idag har jag varit ledig. Började dagen med ett löppass, Lagnörundan ca 7 km. Hade en riktigt bra känsla i början. Kändes som om det gick fruktansvärt långsamt, men i själva verket var det en väldigt anständig fart för att vara mig. Kroppen kändes stark och hård. Fick en svacka i mitten när jag sprang genom skogen och underlaget blev jobbigt. Stora stenar och ojämn mark. Trots det hade jag en av mina snabbaste kilometer här, men då var det samtidigt lätt nedförslut.

Sen satte jag mig och läste vidare i Born to run som jag precis börjat med. Oväntat underhållande för att inte vara en kriminalroman, vilket är det enda jag normalt läser. Underhållande och intressant. Har redan, efter bara några kapitel, fått många tankeställare och tänkt att "det här får jag inte glömma, det måste jag blogga om", men sen glömt ändå.

Har även lyssnat på serietecknaren Liv Strömquists sommarprogram. Det handlade om mens och var rätt roligt. Bra musik var det också.


Mamma och jag gjorde även ett besök på Trosa möbelhus där jag inte bara hittade den perfekta soffan för vårt blivande vardagsrum hemma. Jag hittade även en Rekakopia! Är det inte likt så säg? Hon kostade 400 spänn, vilket jag tyckte var lite dyrt (om man inte jämför med SKK's A4-diplom) så hon fick bo kvar i butiken. Kanske åker jag tillbaka och köper henne så jag har någon att krama när jag ska sova. Så söt!

I övrigt har Trosa Training Camp spårat ur. Vin, choklad och flera timmar framför tv:n och andra säsongen av Homeland.

Inga kommentarer: