måndag, juni 17, 2013

Utmaningspasset, första träningstillfället



Igår var jag på gymmet och körde första delen av det utmaningspass jag fick av PT-Tompa i onsdags. Den här gången bad jag pappan knäppa några bilder samt att filma mig i ett par övningar så att jag ska ha något att jämföra med efter sommaren när jag har kämpat med det här några veckor.

På den översta bilden gör jag "hjulet". Målbilden är förstås att kroppen ska vara helt spikrak så här har jag lite kvar att jobba på. Samtidigt är det väldigt mycket bättre än vad jag trodde. Det kändes som om armarna var nästan rakt ner.

Filmen visar "double suspension atomic push-up". Måste säga att jag blev lite stolt över mig själv när jag såg den! Jag trodde att jag bara sänkte huvudet istället för att böja på armarna (klassiskt armhävningstrick) men se, det är allt en böjning som var rätt mycket större än jag väntat mig. Det här är dessutom tredje set:et och jag börjar bli trött. Mäktigt!!! Målet för sommaren är att åtminstone orka 3x10 st hyfsat djupa armhävningar, och att få lite bättre koll på kroppen så att jag inte tappar den på samma sätt som jag då och då gör nu.

Ny film blir det i augusti när gymmet återgår till sina vanliga öppettider.

2 kommentarer:

em sa...

Snyggt jobbat :)

Tvillingmorsan sa...

Jag skulle inte ens fixa att sätta i både ben och armar i öglorna....