söndag, juli 21, 2013

Finbesök, swimrun, bilfix och spontanmiddag


Idag har jag och Jontan haft tassar i huset igen. Äventyrshunden Diesel var på besök och hjälpte oss med dagens bestyr. Medan Jonas och Diesel städade garaget träffade jag Lindad för ytterligare ett swimrunpass i Rösjön. Den här gången körde vi 90 minuter och det var precis lika galet kul som sist. Idag var vågorna dessutom ännu mer stökiga så det blev riktigt bra träning. Tycker verkligen att simningen går riktigt bra nu och det är lite av en befrielse att slippa våtdräkten. Den ger flytkraft men gör också armtagen tyngre. Löparkläder och flytdolme funkar perfekt!

När jag kom hem tog jag och Diesel en liten tupplur innan vi allihop åkte iväg och slängde skräp, gjorde bilen fin, fikade i solen utanför Gateau och promenerade bland de fina, enorma villorna i Djursholm.

När Gunnika kom för att hämta Diesel på kvällen lyckades vi övertala henne att stanna på middag. Det blev en väldigt trevlig avslutning på en lång och intensiv dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Den där Diesel verkar vara extremt duktig. Det är ju inte alla hundar som kan fotografera, för vem annars tog gruppbilden vid middagen? Reka är ju inte hemma så då måste det ju vara Diesel./ Chefen