onsdag, augusti 28, 2013

Hejdå Rio


Idag har Rio flyttat. Hans nya matte kom och hämtade honom i eftermiddags och det var med sorg i hjärtat jag lämnade honom ifrån mig. En riktigt härlig hund!

Jag kommer att sakna honom, det kommer jag. Men MorgonPatrullen (du vet, patrullen som märker att du har vaknat samma sekund som du slår upp ögonen och ivrigt kastar sig över dig för att pussa god morgon) blir åtminstone lite mindre intensiv när styrkorna är halverade.

Och jag kan ägna mig helt och fullt åt Reka nu, vilket jag har längtat så mycket efter. Jag vill bara ha en hund för tillfället. Det här året har varit väldigt jobbigt känslomässigt när det gäller mina fyrbenta vänner och jag behöver lite tid att landa. Så det finns faktiskt en gnutta lättnad i allt det ledsamma också.

Jag är ändå glad och tacksam över att få ha haft Rio här och fått lära känna honom. Han känns som en Rolls Royce i hundkostym. Jag är glad över att jag tyckte så mycket om honom, även om det nu gör ont att tänka på att han har flyttat. Han kommer få det jättebra i sitt nya hem och jag hoppas att han kommer trivas. Önskar hans matte all lycka med sin nya, fina fina kompis!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack för hjälpen!!!!

/Fia