onsdag, augusti 07, 2013

Hundglädje och simning


Rio har verkligen funnit sig tillrätta här och det är svårt att nu tänka sig hur han var när han kom hit för bara fyra dagar sedan. Stressad och svår att få kontakt med. Han är verkligen en väldigt fin och kärleksfull hund!

Idag var vi på klubben och tränade lydnad och det var en intressant upplevelse. För mig alltså, hundarna tyckte nog det var ganska basic, men jag är lite ringrostig. Det är stor skillnad på Rio och Rekis. De är lika på många sätt men i träning är de olika. Reka är liten och rapp medan Rio känns stadig men lite långsammare i allt han gör. Hans fotgående gav mig en tankeställare för Reka.

Har varit väldigt trött de senaste dagarna och i morse sov jag till halv elva. Fatta det!! Söker man på "morgonpigg" på Google så kommer mitt namn upp, jag är liksom själva definitionen av det. Men tydligen inte idag. Var seg hela dagen men hade turen att med kort varsel få med Linda och Martin till Rösjön på kvällen för en simtur. Kände att jag behövde röra på mig, trots tröttheten. Vi simmade runt sjön i olika etapper och jag tror vi fick ihop ungefär 1,5 km. Känslan var långsam men bra. Våtdräkt i all ära, och den gör nog sitt för flytkraften, men det känns som att armrörelserna blir tyngre och jobbigare. Ser fram emot Ångaloppet då vi får simma i löparkläder och med flytdolme. Tror det kommer kännas skitbra! Ska bli så otroligt roligt!

Inga kommentarer: