torsdag, augusti 01, 2013

Jag mår redan bättre



Redan efter två dagar av bättre mat och mindre småätande mår jag fantastiskt mycket bättre. Känner mig renare inombords. Utrensad.

Dessutom har jag kvar en smått euforisk känsla i kroppen efter gårdagskvällens simpass i Rösjön. Åkte dit själv (i regnet) och simmade. Startade vid Sollentunabryggorna, rundade ön till höger och fortsatte till Täbybryggorna. Vilade någon minut innan jag rundade badbryggan och simmade tillbaka till Sollentunasidan. Hela manövern tog lite mindre än 30 minuter och jag gissar att det blev drygt en kilometer. Hade ett grymt flow hela tiden (utom i slutet när jag hallucinerade att någon simmade in i mina fötter) och jag är SÅ JÄKLA GLAD  över att jag har lärt mig crawla. Det fyller mig med sådan glädje och frihetskänsla!! Förstår precis vad Linda menar.

Imorse startade jag dagen med 40 minuters rask promenad som uppvärmning till ett litet hemmaträningspass på 30 minuter. Till min hjälp hade jag kettlebells, medicinboll och mig själv. Det blev lite oorganiserat eftersom jag inte hade någon riktig plan, men svettigt och jobbigt var det. Bra start!

Och imorgon. Imorgonimorgonimorgonimorgon. Imorgon kommer hon hem!!!!

1 kommentar:

em sa...

Wee, Räkan hem måste kännas underbart <3