fredag, november 01, 2013

Affirmationer och sånt


Jag har träningsvärk idag. Inte jättemycket men i princip i hela kroppen. För det är jag glad eftersom det betyder att jag har tränat bra. Att träna bra trots att man egentligen inte har lust att träna alls är beundransvärt av mig. Jag är inte snabbast, starkast eller häftigast, men jag gör min grej och jag gör den perfekt! Motivation är något som kommer och går, och när den inte finns där kommer den garanterat inte komma tillbaka om jag bara ligger i soffan och äter choklad. Jag måste träna tillbaka den och det är det jag jobbar på just nu.

Jag är en bra person. Det finns områden där jag har förbättringspotential men i det stora hela är jag fulländad. Jag måste bara komma ihåg att påminna mig om det då och då. Liksom jag ibland måste påminna mig själv när jag tittar mig i spegeln om att jag förmodligen är det vackraste som någonsin gått i ett par skor. Vissa dagar är det plättlätt, andra dagar kan jag hitta tusen saker med mig själv som jag önskar att jag kunde förändra. Ena dagen ser jag en lång, välformad och muskulös krigarprinsessa. Andra dagen ett flottigt litet fetto.

Vad andra tycker om mitt utseende bryr jag mig faktiskt inte om. Hur de uppfattar mig som person är viktigare. Jag vill att andra ska se mig som en lättsam, positiv och glad person som skrattar ofta. Jag kanske inte är där än men det är dit jag är på väg.

Inga kommentarer: