tisdag, november 19, 2013

Som i tecknad filmÄnnu en dag i paradiset har passerat. En stressig dag! Vi var nere vid poolen strax efter tio men redan tre timmar senare var vi tvungna att gå därifrån. Till vår bokade massage.

I Chi spa fick vi varsin (fast i samma rum) helkroppsmassage, inkl fotmassage, under 1 timme och 45 minuter. Från öronen ner till tåspetsarna. Det var fantastiskt!

Efteråt gick vi tillbaka till stranden och tittade på solnedgången. Blev kvar nästan två timmar efter att solen försvunnit och njöt av hur bamsebra allt var. Havet, livemusiken i bakgrunden, värmen, facklorna som brann vid poolen... Sen gick vi till rummet och la oss på golvet, slog med nävarna, sparkade och grät i vredesmod över att vi bara har en dag kvar här. Som i en tecknad film.

Middag åt vi på Epic vid Station 2, på stranden. Det var roligt att se kvällsvimlet på Boracay och jag kan tänka mig att det är ett jäkligt schysst ställe att partaja på om man har åldern för det. Vi kände oss dock på tok för gamla och åkte "hem" ganska snabbt.

Har vi förresten pratat om mangon? Det måste vi göra!

Inga kommentarer: