söndag, december 15, 2013

Julbordsdöden


Som jag har längtat efter att äta julbord! Jag älskar julbord! Och ändå blir det alltid fiasko. Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Släkten Bjersander-Demnert sågs på Lillstugan idag för årets julbord och det började bra. Fisken var en lätt match. Det är alltid när jag kommer till det kallskurna köttet som det går åt helvete. Blev så mätt att jag mådde riktigt dåligt. Helt värdelöst.

Mådde dock inte lika dåligt som en herre vid bordet bredvid. Tumult uppstod när han plötsligt föll ihop medvetslös över sin skinkmacka, och ambulansen fick komma och frakta bort honom. Vid det laget verkade han tack och lov ha återfått medvetandet. Kände med honom, det kunde lika gärna varit jag som sprängt magsäcken.

Från julbordet åkte vi hem till Tina & Björn och hängde lite i väntan på att gå och se Hobbit på nya Filmstaden i Täby senare på kvällen. Efter att ha legat utslängda i deras soffa ett tag insåg vi tyvärr att vi inte orkade gå på bio idag, så vi bokade om biljetterna till fredag istället. Ett mycket bra v...zzzz

Inga kommentarer: