måndag, mars 03, 2014

Back to business, PT-pass #2 i simning


Idag hade jag mitt andra PT-pass i Mörbybadet med simfröken Hasse. Jag tror att min nyvunna (delade) mästerskapstitel i 28 m medley har stärkt mig rent mentalt för jag var på bra humör och jag gjorde mitt bästa!

Inledde med att titta på filmen från förra passet och Hasse gav mig en aha-upplevelse modell större angående en detalj i draget. Handen först, inte armbågen.

Sedan simning. Uppvärmning, teknikövningar, hundringar på tid och som avslutning några snabba 25:or. Fast idag med fenor (hjärnsläpp... heter det fenor? eller simfötter? eller vad?) i både inledning och avslut. Jag vill aldrig mer simma utan. Det var fantastiskt!!! Bortsett från att jag fick kramp av det.

25:orna på slutet gick supersnabbt med "såna där" på fötterna. Simmade på vansinnigt snabba 16 sekunder, trots att jag hade [grovt fult ord] kramp i vaderna hela tiden. För mig var det raketfart, men vansinnigt snabbt är förstås ett relativt uttryck. Simfröken har t ex simmat 50 meter på 21-å-nånting-sekunder. Utan fenor naturligtvis. Oerhört fascinerande.

Jag är dock mycket nöjd med min insats idag. Har haft huvudvärk hela eftermiddagen som jag tror beror på heisse choco mit sahne-abstinens. Stördes inte av det i bassängen i alla fall, antagligen för jag tycker det är så [fult ord] roligt att simma. Jätteroligt!!! Again!!!

Inga kommentarer: