tisdag, mars 04, 2014

Hos Naprapat-Anna

Idag hade jag äntligen tid hos Anna på Naprapathälsan i Sollentuna. De är fantastiska där, inte bara Anna utan även Michaela och Josefine som jag också varit hos tidigare.

Förutom att plåga mig i syftet att få mig bra igen så bekräftade Anna alla PT-Tommys misstankar. Jag har av okänd anledning blivit för kort i baksidan av låren. Det i sin tur gör att jag inte kan föra fram benet ordentligt i löpningen utan att samtidigt rotera överkroppen en aning. Den kompensationen har i sin tur gjort att jag har fått ont i ryggen. Och det är också alldeles rimligt att tro att de problem jag haft i löpningen hänger ihop med att jag inte kan röra mig som jag borde.

Anna såg dessutom (precis som Tommy) att jag tappat lite av kontakten med coren. Jag är väldigt stark i ryggen så jag använder den istället för att jobba med den inre magmuskulaturen och det är inte heller bra.

Receptet för att få mig frisk är att jag måste träna mer finlir för coren, stretcha baksida lår oftare (både med sträckt och böjt ben) samt göra ett återbesök hos Anna på fredag.


Jag hoppas dessa suveräna flickor inte misstycker bildlånet.



Inga kommentarer: