onsdag, maj 21, 2014

Att paket fullt av träningsprylar



Igår hämtade jag ut världens roligaste paket från addnature.se. Ett paket fyllt till bredden med presenter i form av olika (och ytterst nödvändiga) träningsprylar.

Till MIG!

Fyller jag år?
Nej.

Men jag belönar mig själv för vårens ihärdiga kämpande i simbassängen, för att jag tränat bra i allmänhet och för att jag, sedan jag kom hem från skidresan, har tappat nästan 10 kg i vikt. Vanligen brukar jag belöna mig med någon form av mat, godis eller alkohol men nu tänkte jag försöka bryta det mönstret och istället belöna mig med annat jag vill ha.

Därav det roliga paketet. Därav en aslyxig swimrundräkt från Head, därav Norrönas sinnessjukt sköna Fjörå shorts, därav båda skorna från Inov8 som jag tidigare valde mellan, X-Talon 190 och 212, därav underkläder och linne i merinoull och därav ett par nya simgoggles som förhoppningsvis är bättre än de jag brukar köpa för 69 kr i simhallens reception.

Det är jävligt dyrt att vara duktig. Dessutom är det lätt att man blir beroende av bra prylar. Merino till exempel. Jonas fattade grejen redan 2008 men jag har tagit tills nu på mig att förstå. Men bättre sent än aldrig. Hej hål i plånboken! Som kompisen Fredde sa en gång -"Bättre att gråta en gång när man betalar än varje gång man använder det".

Nu längtar jag fruktansvärt mycket efter att få leka med allting, framför allt med min nya kinky gummidräkt. Ska bli jättespännande att simma i den och se hur det känns.

2 kommentarer:

da sa...

*ALL IN*

Om du har problem med vatten i näsan kan en näsklämma rekommenderas 29:- (Gucci :P)

Sofia sa...

Jag har hört att det är töntigt med näsklämma och att man inte får ha det? :)