måndag, maj 05, 2014

PT-pass #4 eller jag har ett rekord!


Först: det är inte jag på bilden. Det är ett foto av ett foto i simhallen. Så.

Idag är också dagen då jag och Jonas firar tvåårig förlovningsdag. Detta gjordes i morse med frukostbuffé på Grands Veranda, eftersom kvällen var uppbokad för simning. Såna viktiga saker kan man inte ändra på.

Efter en något förvirrad start i bassängen och några blandade övningar så fick jag chansen att sätta rekord på 25 meter. Lätt fixat, eftersom jag inte har något rekord sedan tidigare. Mitt nya rekord, som mina brorsöner kanske skulle hänvisa till som "trettiofem och ett halvt-årsrekordet" landade på 17 komma någonting. Minns tyvärr inte exakt vad det blev, så vi tar väl 17,9. Det slår jag snart.

På 50 och 100 meter har jag fortfarande inget rekord men där säger jag som Greta -"Jag gör inte en hundring på under minuten."

Däremot gör jag dem tydligen på precis under två minuter i ett lätt ansträngande tempo. Efter mitt storslagna rekordsättande fick jag köra 2x100 m följt av 4x50 m där jag återigen skulle pricka 1:00. Hundringarna gick bra men femtiorna blev ojämna. Första två gick för snabbt och sen bromsade jag för mycket istället.

Är varken nöjd eller missnöjd med min insats idag. Den var helt okej. Jag kände mig hyfsat stark, passet var rätt lugnt och tiden sprang iväg med en farlig fart. När vi var klara efter en knapp timme så kändes det som om jag just hoppat i bassängen. Tiden får fort när man har roligt sägs det...

Att tänka på framöver: badbollen.

Annat: har fått lära mig vilken typ av simmare som kör swimrun.

Inga kommentarer: