måndag, juni 09, 2014

Ny bekantskap i Brunnsviken


Idag klev jag utanför boxen. Ut ur bekvämlighetszonen. Hade tänkt att inviga Kvarnparksbadet, som jag utsett till min sommarträningsbassäng, idag men när en för mig obekant person efterlyste simsällskap i Brunnsviken på Facebook så passade jag på att utmana mig själv och hänga på henne. Detta utan att veta någonting om hur långt eller snabbt hon brukar simma. Vilt, eller hur. Jag har mina ljusa stunder.

Och tänka sig, det gick bra. Islands-Linda (kallar henne det eftersom så många envisas med att heta Linda) var både snäll, trevlig och snabb. Vi utgick från Sjöstugan i Bergshamra och fick ihop ungefär en kilometer. Känslan var inte lika bra som igår men ändå helt okej.

Även Brunnsviken var en ny och trevlig bekantskap för mig. Bra temperatur, inget sjögräsäckel och lite stökigt vatten, vilket jag är helt ovan vid, så det var jättebra träning. Rösjön känns som en barnbassäng i jämförelse, så det var nyttigt att prova något lite mer rörligt, även om det fortfarande var en väldigt snäll sjö.

Kanske dags att inviga Edsviken snart också...

Inga kommentarer: