tisdag, juli 08, 2014

Jag har lekt triathlon!




Idag har jag varit vid Sjöhistoriska och kört Try Triahtlon. Första gången för i år, fjärde gången totalt. Och jag var så in i helvete bra. Faktiskt.

Min bästa tid från förra året var 42:31. Idag gick jag i mål på 37:05. Sug på den.

Simning
400 meter combat med ungefär 200 andra simmare. Och jag var så jävla grym. Bästa tiden från förra året var 9:30. Idag 7:58. Fatta skillnaden. På bara fyrahundra meter! Vilket kvitto på min utveckling. Jag vill bjuda simfröken på glass! Är så GLAD!!!

Och jag fick ingen panik trots att jag fick slåss lite i vattnet. Simmade bara lugnt och metodiskt. Så jävla häftigt. Så jävla bra. Mina kraftuttryck räcker inte till!

Cykling
Årets första cykeltur på racer. Årets första "riktiga" cykling. Jag glömde återigen hur man växlar på Jontans cykel så jag körde samma växel, men det gick bra det också. Jag var grym. Skitsnabb! Och jag var dessutom glad hela tiden, bara för att jag fortfarande hade tankarna på hur bra jag hade simmat.

Löpning
Värst idag. Såg fram emot det som den lätta delen men det var precis tvärt om. Men så sprang jag fort också. Snittade på 5:04 min/km och det är inte där jag brukar befinna mig. Gjorde det visserligen senast jag sprang men trodde inte jag skulle fixa det efter simning och cykling. Men faktum är att jag ju tydligen är hur bra som helst.

Jag är fantastisk. Awesome. Grym. Och imorgon är det min födelsedag. Hurra!!!

Inga kommentarer: