måndag, augusti 04, 2014

Dammledenslingan i Gimo




Min modellkarriär går ju, som jag berättat om tidigare, alldeles lysande bra. Idag fick även Jonas hänga med på ett hörn när vi tillsammans med Gunnika och Diesel tog oss runt Dammledenslingan i Gimo och återigen agerade fotomodeller.

Dem extrema värmen och luftfuktigheten gjorde att den del av slingan som gick genom skogen kändes väldigt tropisk. Lite av charmen med miljön förstördes dock av att jag gick och släpade på min MTB utan att kunna cykla, eftersom stigen var alldeles för tekniskt svår för mig. Sen blev det grusväg och då gick det bättre.

Rundan var inte mer än 12 kilometer men med stopp för bad, fikapaus och fotograferingar så lyckades vi fördriva rätt många timmar runt sjön innan det var tid att kliva in i bilen och fortsätta hemåt.

Sammanfattningsvis kan sägas att årets semester, som åtminstone för Jonas del nu är slut, har varit helt fantastisk. Vi har hunnit med massor, sett och upplevt mycket och dessutom haft kanonväder. Känns inte som om vi bara varit borta en dryg vecka.

Inga kommentarer: