söndag, augusti 31, 2014

Girlpower i Brunnsviken och hotad start


Igår simmade jag ute i Brunnsviken tillsammans med Maria, Pernilla och Theresia. Vattnet kändes oroväckande kallt när vi hoppade i men när vi kom igång var det inga problem att hålla värmen. Och med tanke på att vi ska simma ute tills isen lägger sig, för att öva inför Engadin nästa sommar, så är det väl bara att bita ihop.

Värmde upp en bit och sen började vi lattja lite med farten genom att simma om varandra i högt tempo och sedan lugna simningen medan man själv blev omsimmad. Rolig träning! Vissa av omsimningarna kändes riktigt, riktigt bra! Fick bra grepp, bra rotation i bålen och gled förbi i vad som kändes som en rasande fart med väldigt få armtag. Så borde det alltid kännas!

Hade velat simma även i morse men igår var vi tvungna att ställa bilen hos M&D när vi lämnade Reka och jag vaknade för sent för att hinna ta mig till Brunnsviken på cykel till utsatt tid.

Istället cyklade jag och Jontan och hämtade bilen. Planen var att, efter frukost på Gateau i Edsviken, cykla ytterligare en sväng tillsammans med cykelproffset. Tyvärr började mitt vänstra knä, som jag fick ont i under senaste rundan, att göra ont igen, så vi fick avbryta efter frukost.

Känner mig faktiskt lite orolig inför Roslagshösten. Jag skulle behöva mer tid på sadeln den här veckan, men samtidigt behöver knät mer tid att läka. Just nu är det ingen stor grej men jag tänker inte göra något som riskerar att det utvecklas till en rejäl skada. Så jag avvaktar och ser. Tänker att jag får prova att cykla ett par mil på fredag och efter det avgöra om det blir någon cykeltävling för mig eller inte. Håll tummarna!

Inga kommentarer: