torsdag, oktober 30, 2014

Lika bra att köra medan man kan


Löpning tisdag kväll och onsdag lunch. Enda dagen runt en sjö och andra dagen upp för en backe några gånger. Pappan var med som vanligt på onsdagslunchen, och igår filmade han en snutt när jag sprang. Jag springer fortfarande med fötterna på en smal linje, rumpan putar ut och trots att jag verkligen försöker hålla 90 grader i armbågen så gör jag inte riktigt det. På positiva sidan är att stegfrekvensen har blivit lite högre och jag bromsar mig inte lika uppenbart med hälen. Bara att kämpa vidare!


Eftersom det tydligen är någon form av höstlov just nu så var det som sagt uppehåll i simskolan igår. Efter tisdagspassets misärkänsla så hade jag inte alls lust att simma på egen hand igen, men efter att ha suttit och snackat simning med simfröken under eftermiddagen så blev jag faktiskt lite sugen.

Så istället för att åka hem och hänga framför Lyxfällan så drog jag till Mörbybadet, och hade dessutom turen att få med mig Lindad. Vi körde ett av mina gamla Hassepass (tm) från april med fokus på grepp och drag. Bra och rolig träning, dessutom väldigt lätt. Helt perfekt. Och vips så är motivationen högre igen.


Idag blev det en ligga-på-golvet-med-hantlar-selfie. Och styrketräning. Körde ett pass inte helt olikt det vi brukade köra i TRX på onsdagsluncherna med Tommy tidigare, fast jag la till hantlar, kettlebell och boll idag. Trots att jag fick vara rätt bestämd mot mig själv för att inte backa ur innan så körde jag på bra. Men jag saknar ett gym att gå till, det gör jag. Kanske ska försöka komma iväg till Frescatihallen till nästa pass, mitt kort där går ju faktiskt inte ut förrän i februari.

Inga kommentarer: