måndag, november 24, 2014

Jag är nog ingen partyprinsessa trots allt


I helgen tränade jag blott 55 minuter och 14 sekunder. Precis så lång tid som det tog att slå rekord på milen i tunnelloppet. Oj, råkade jag ta upp det nu igen? Så det kan bli...

Resten av tiden gjorde jag relaxade saker. På lördagskvällen var jag och Jontan, tillsammans med Malin och Ola, bjudna till Tina och Björn på middag. Det var förolämpande länge sedan vi träffades, så därför var det extra mysigt att hänga med dem.

Den här gången klarade jag mig utan baksmälla dagen efter, men det berodde mer på tur än skicklighet. Jag har ingenting emot att dricka ett gott vin till maten, och jag har ännu mindre emot att dricka ett glas bubbel innan. Eller efter för all del. Det gör ingenting om det råkar bli en aning för mycket någon gång heller. Men när jag blir salongsberusad två helger i rad (visserligen ett rätt kraftigt understatement av förra helgens svirande) så känns det inte okej. Då känner jag mig skabbig.

Så efter en söndag med extremt lång sovmorgon (vi snackar ohälsosamt, typ halv elva), snabbmat, saffransbullar och bio (Mockingjay - bra men för lång) med läsk och gojibär i choklad så kände jag mig ännu smutsigare inuti. Nu är jag jävligt sugen på att träna hårt, dricka vatten och knapra avokado! Att bli mig själv igen.

Inga kommentarer: