tisdag, november 18, 2014

Spinning och besvikelse


Ha! Jag har gjort spinning! Kört spinning. Senast jag gav spinning ett (1) försök var gissningsvis runt år 2000 och det gav inte mersmak då. Nu har jag laddat i nästan 15 år och den här gången gick det bättre. Spinningfröken hette Sofie och var väldigt hjälpsam och trevlig. Hon hade ritat upp en fin ansträngningskurva för passet och sen var det bara att trampa.

Det var förbannat svettigt men jag hade svårt att få upp pulsen ordentligt. Kändes som om mina ben inte var starka nog. När Sofie pratade om att vi skulle ligga på runt 80% av max så tyckte mjölksyran i mina ben att jag gjorde det, men pulsen hade en bra bit kvar. Jag hoppas att sånt löser sig när jag får lite bättre kläm på det. Svårt att veta sina gränser när det är så nytt.

Att gå dit var i alla fall ett stort steg att ta och jag är väldigt stolt över mig själv att jag kom iväg!

Sen måste jag faktiskt säga något om löppasset med Jontan igår. Jag sprang mitt bästa k.a.l.a.s någonsin, så kändes det. Starkt, snabbt och vackert trots kuperat spår. Väldigt jobbigt.

Så besvikelsen när jag såg tempot på klockan efteråt... besvikelsen... Ett snitt på 6:23 min/km. Jag långpassade lugnt på 6:33 i lördags. Igår sprang jag. Vi borde snittat på 5:30. Jag ska fan lägga av med löpning. Skitlöpning. Dra åt helvete.

Inga kommentarer: