tisdag, december 02, 2014

StockholmsBuss bowlingmästerskap 2014



Igår hade vi StockholmsBussmästerskap, SM, i bowling på Marions Gastro Diner. Totalt var vi 17 personer som var med och slogs om titeln. Vi hade delat upp det i herr- och damklass, med 13 respektive 4 startande i varje klass.

Tidigare år har mästerskapet endast varit för StockholmsBuss anställda, och då har jag varit ensam tävlande i damklassen, men den här gången var det alltså större konkurrens.

Jag är rätt jävla bra på bowling. 111 poäng på första serien och 119 på andra. Fem strikes in alles, varav tre i rad under första serien! Min talang är genetisk, jag har fått den av pappa. Det är också orsaken till att jag, mycket orättvist och oväntat, fråntogs segern i damklassen. "Otillåtet genetiskt arv", sa juryn. Jag är så förbannad! Istället vann Eva.

Även pappa diskades. Han drog på sig en, enligt juryn, "otillåten ryggskada" när han bytte däck på bilen igår morse och blev därför av med både heder och andraplats i herrklassen. Vann gjorde Johnny. Läs gärna pappas inlägg om kvällen. Precis som jag är han rätt förbannad.

Trots denna missräkning så var det en trevlig kväll och det är alltid roligt när alla har chans att träffas under avslappnade former.

Inga kommentarer: