onsdag, januari 14, 2015

Förlåt


Stoppa klockan. Backa bandet.

När jag vaknade imorse var jag helt klar över vad som hände igår och jag vill börja med att ta tillbaka allt jag skrev om att jag var dålig. Och be mig själv om ursäkt för det orättvisa påhoppet.

Det där sista insåg jag att jag borde göra under morgonens avslappnande yogapass - "Love yourself" - på doyogawithme.com.

Problemet igår var inte att jag var dålig utan att jag började för bra. Och det berodde på att de första fem femtiorna kändes alldeles för lätta i förhållande till tempot jag höll, vilket ju egentligen är fantastiskt!

Jag tror att min inställning måste justeras lite. Mitt fokus har flyttats mot fart senaste tiden och med den enormt stora vilja jag har att bli en snabbare och bättre simmare så har jag glömt att vägen dit inte nödvändigtvis går via träningspass där jag kör över min förmåga. Jag måste våga anpassa farten och ha tålamod.

Det kommer att bli bra i slutändan, så länge jag gör mitt bästa och koncentrerar mig på min uppgift under varje pass. Ser fram emot att ta med min nya insikt till bassängen, så det är tur att jag har en simdate med Maria redan ikväll.

Sen funderar jag på att sova över i simhallen eftersom jag ska dit på spinning redan 06:45 imorgon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du var så snabb och stark igår. Alla (utom jag) var snabba och starka i bana 3. Mitt mål är nu att bli lika snabb och stark som ni.
;mårten

Sofia sa...

Tack Mårten! Jag är säker på att du var snabb och stark också, och jag är säker på att du kommer få en grym utveckling av träningsgruppen. Bra att du bestämde dig för att hoppa på den! :)

Anonym sa...

Jäddrans snygg bild för övrigt.