tisdag, januari 27, 2015

Friskare än aldrig förr


Igår var jag på Naprapathälsan i Sollentuna och blev fixad. I förra veckan började jag få ilningar i ländryggen i vissa positioner och härom dagen fick jag ont i vänster skulderblad, så jag tyckte det var lika bra att gå till en botare.

Jag har gått hos flera olika personer på Naprapathälsan och alla är alltid superduktiga. Igår var jag hos Anki och hon var såklart också suverän. Utförde magi.

Fick först ligga på mage och lyfta ett ben i taget. Började med höger och skulle notera hur lätt eller tungt det kändes. Sen fick jag lyfta vänster ben och registrera samma sak. Fast jag kunde typ inte lyfta det.

Då tog hon vänsterbenet, höll det rakt och ritade små cirklar i luften med det. Kändes inte som det hände någonting. Men sen fick jag göra om samma lyftmanöver igen och....ta daaa! Det svävade! Ren och pur magi! Fast Anki hävdade att hon hade lossat på något i bäckenet bara och att det inte var några häxkonster alls.

Sen fortsatte hon att laga axel, rygg och skulderblad och jag dansade därifrån efter 45 minuter, friskare än aldrig förr!

Firade mitt nya, reparerade jag med att maxa värmemadrassen och gå och lägga mig redan klockan sju. Jag skojar inte. Det var så jävla skönt! Sen tog jag sovmorgon i morse också.

Inga kommentarer: