tisdag, januari 06, 2015

Mental (och lite fysisk) kollaps


Jag känner mig nedstämd. Har gjort det hela dagen idag. Sov jättedåligt i natt, vände och vred mig med tusen tankar i huvudet. Inte ens det faktum att vi har en ny bäddmadrass och kuddar med memory foam, som är fantastiska, gjorde saken bättre.

Löprundan i Ursvik idag med Reka och Jontan var inte heller någon humörshöjare. Träningsvärken i benen är grym efter löpstyrkan i söndags, och den blev uppenbarligen inte bättre av simningen igår. Benen var trots det inte största problemet när jag sprang idag, utan resten av kroppen. Flåsade som en bälg uppför backarna och kom på mig själv med att sjunka ihop mer och mer i stegen och inte springa alls så elegant som k.a.l.a.s-metoden har lärt mig. Det var en jävla skitrunda helt enkelt.

Försöker tänka positivt men idag är en sån där dag då ingenting riktigt biter. Inte ens tanken på att få simma med Maria imorgon kväll, förhoppningsvis något nytt och utmanande pass, får mig att känna mig bättre till mods. Fast det är bland det roligaste jag vet. Så illa är det. Horror.

Så i väntan på att det vänder gör jag några uppiggande listor:

Saker jag ser fram emot:
Allt som har med simning att göra
Att komma in i mina rutiner igen

Saker som är bra:
Jag
Att simskolan börjar igen om bara en vecka

Saker jag skulle vilja göra:
Vara ifred och dra något gammalt över mig

Inga kommentarer: