fredag, januari 16, 2015

Sofia vs. Tröskelpasset, 1-1


I morse träffade jag Theresia och Björn i Vasalundshallen strax efter kl. 8 för att simma (och fika!). De körde ett fart- och teknikpass medan jag simmade intervaller. Samma pass som förra fredagen; 12 hundringar i tröskelfart med 100 meter löst och lite vila efter de första åtta. Start 2:15. Om du kommer ihåg så var jag otroligt besviken på hur det gick senast.

Idag gick det SÅ. JÄVLA. BRA!!! Tiderna jag klockade på de första åtta intervallerna (1.47, 1.51, 1.48, 1.51, 1.49, 1.50, 1.49, 1.50) skiljer sig förvisso inte nämnvärt från tiderna förra veckan, men känslan var helt annorlunda. När jag var klar med den här delen idag kände jag mig fortfarande pigg och stark och simningen hade gått förhållandevis lätt. De sista fyra fick jag slita mer för, men klockade dem ändå på 1.45, 1.46, 1.47 och 1.47. Vilken skön känsla!

Avslutningen med fyra snabba 25:or där jag skulle pricka 25, 22.5, 20 och 17.5 sekunder gick också fantastiskt bra. Jag var som en fukking klocka!. Det var väl möjligen den sista som inte var spot on, men en halv sekund hit eller dit är inget att bråka om.

Jag var snornervös innan jag körde igång idag. Rädd att det skulle bli lika hemskt och jobbigt som förra veckan, rädd att jag inte skulle kunna hålla rätt tempo, rädd att gå därifrån och känna mig misslyckad igen. Är väldigt stolt över att jag kunde knöla ihop alla de tankarna och lägga åt sidan. När jag väl hoppade i vattnet fanns inga tvivel kvar, bara en övertygelse om att jag skulle simma passet precis enligt planen. Och det gick ju bra! Jag är amazing!

Ps. Fick p-bot idag igen... vilken bedrift! Skönt att slippa fundera på vad jag ska göra av mina pengar...

Inga kommentarer: