måndag, februari 09, 2015

3000 meter måndagsmorgon


Men hej! Vilken bra morgon!

När klockan ringde helt okristligt tidigt så var min första tanke att trycka på off och bara skita i att gå upp. Det har varit många nätter av lite för lite sömn nu, och jag var trött. Sen kom jag på att jag skulle åka till simhallen och då vaknade jag till. Klev ur sängen i ett nafs. Ville verkligen simma!!!

Efter en snabb check på bassängschemat la jag om ratten och åkte till Vasalund istället för Sollentuna. Tänkte att mina chanser var bättre där, och jag fick rätt. Det var mycket, mycket folk när jag började, men efter 15-20 minuter droppade de av en efter en och det blev lugnt i bassängen.

Idag hade jag ett nytt distanspass på 3000 meter att ta tag i. Ett skönt pass, förutom inledningen med benspark, släp (det är en teknikövning) och sammansatt simning. Hade fyra såna 75:or i ett av mina senaste träningsprogram och hatade dem redan då. Åtta är inte bättre än fyra, om någon fick för sig att tro det. Benspark är äckligt och förstör tillvaron.

Fast om jag ska vara ärlig så hatade jag det bara lite idag, ety min benspark kändes ovanligt fräsig.

I sin helhet tog passet ungefär 75 minuter och när jag var klar spred sig en fantastisk känsla av välbehag genom hela kroppen. Satt i bastun en lång stund och njöt av tystnaden och tänkte på hur roligt det är att simma. Och på hur bra jag är, lite sådär i största allmänhet.

Det var helt enkelt en jävligt bra morgon. Nu är det bara resten av dagen kvar.

Inga kommentarer: