tisdag, februari 24, 2015

Artighetsvisit till Dorfgastein



Folk omkring mig är otroligt omtänksamma och vill verkligen väl. Tro inget annat. Men i morse fick jag frågan -"Hur mår du?" ungefär var femte minut från det att jag vaknade, och till slut så orkade jag inte mer. Stängde av och slutade lyssna. Att fundera på hur jag egentligen mådde, för att kunna svara på frågan, var det enda jag INTE ville göra. För svaret hade inte varit bra, och jag ville åka skidor.

Det är därför vi är här. Jag har hyrt skidor och köpt liftkort.

Så nej, jag mådde inte bra. Jag försökte tänka positivt men väldigt länge var min enda tanke "jag kan inte göra det här". Men det kunde jag ju! Lite i alla fall.

Det var ett jävla skitväder idag med snö och dålig sikt. Men det hade snöat rejält under natten också och de första två åken i lössnö var riktigt fina! Det tredje åket stod jag över, sen åkte vi och fikade och efter det skidade jag och pappan oss ner i dalen och tog postbussen hem.

Så nu ligger jag nedbäddad igen, trots att jag faktiskt mår bättre nu än på hela dagen. Hoppas den här skiten går över snart för det här är båring. Båring, båring, båring.

Att inte åka skidor kan jag leva med. En dag som denna är det ändå inte särskilt roligt. Att jag inte orkar göra något annat istället, det suger däremot. Hade varit schysst med en joggingtur till Bad Gastein, gå en vända till det lilla hotellgymmet, yoga eller leka i hotellpoolen.

Krya på mig, tack!

Inga kommentarer: