torsdag, februari 05, 2015

Jag. Kan. Inte. Gå.


Jag var ute och svirade igår. Först indisk candle light-dinner med Magnus Hult (prinsessan Madeleine var inte där) och sedan Gamlingpub på KTH. Firade min examen med att beställa in en flaska av sektionslokalens näst dyraste champagne. Det kostade 110 kr och bubblade i alla fall. Man får vara glad över det lilla. Träffade massor av härliga vänner från nu och då och hade en riktigt trevlig kväll.

När jag insåg att jag inte skulle ligga nedbäddad i sängen klockan 21 och ladda för spinning idag så avbokade jag passet. Klokt gjort. Istället tog jag sovmorgon och åkte till gymmet för ett kort men effektivt benpass:

Pistols i TRX
Baksida lår på boll
Planka med benlyft på boll
Höftlyft på sidan
Höftlyft med benutsträck


Linkade ut från gymmet som en skadeskjuten hare när jag var klar. Fy satan vad det där tog. Inledningen var den största killern. Dessutom är jag ju helt ovan vid sån här aktivitet numera.

När jag kom till jobbet kunde jag knappt gå ner för trappan, så det ska bli spännande att se vart det här tar vägen. Antingen blir det träningsvärken från helvetet i morgon eller så är det värsta snart över.

Inga kommentarer: