lördag, mars 28, 2015

Agilitytävling i Strängnäs

Jag och Reka var på agilitytävling i Strängnäs idag. Vi skulle ta vår sista pinne i hoppklass 1 så att vi kan köra klass 2 i båda grenarna sen. Men så blev det inte. Fan. Fan. Fan.



Agilityloppet gick först, vilket kändes bra eftersom det inte fanns någon framhoppningsbana och Reka brukar kunna vara lite övertänd i början.

I agilityklass har vi redan våra tre uppflyttningspinnar, så det loppet var inte så viktigt för mig som hopploppet. Vi diskade oss, men jag känner mig ändå ganska nöjd. Det blev en bra påminnelse att Rekis kan behöva lite extra stöd i slalom och att jag måste vara tydlig.




Hopploppet då. Så jävla surt. Hon kutade förbi det enklaste hindret, det direkt efter slalom. Hur kunde det hända? Det var inte ens en svårighet. Vad gjorde jag? Jävla skit.

Fick stolpe in på ett annat hinder, men i övrigt kändes det faktiskt hyfsat bra, men kanske en aning avslaget. Vi kom i alla fall på en 8:e plats och fick med oss en rosett och ett doftljus hem. Det var ju trevligt, fast jag hade hellre fått med mig en nolla.

Nu är vi anmälda till Nacka 25 april. Det kanske är då det händer?

Inga kommentarer: