måndag, april 13, 2015

Here is how to do it


Jag har mycket fritid, ändå är jag lite störd över att jag inte hinner det jag vill. Det jag helst av allt vill nu är att hinna åka till simhallen och fortsätta öva på mina dyk.

I helgen dammsög jag internet efter tips for dummies på hur man övar starter, och på hur man ska lära sig kontrollera sina ben. Som synes ovan så flänger de lite hur som helst i luften och jag har ingen aning om hur jag ska styra vad som händer.

Förstå glädjen när jag hittade en film, den första av en femstegsraket, som inleddes så här:

"When swimmers, especially young swimmers, are learning to dive they often have trouble controlling their legs [...]. Here is how to do it."

Jag räknas väl som ung? Ännu gladare blev jag när jag insåg att jag återigen kan få användning av "korven" jag köpte när jag skulle lära mig voltvända. Back to basics. Hurra!

Om det här är övningarna som gör tricket ber jag att få återkomma till. Just nu känns det som sagt svårt bara att få chansen att prova. Kanske på fredag.

Idag vilar jag. Både jag och mina ben har varit lite under isen efter helgens utmaningar och trots att såväl core, axelträning och yoga har lockat under eftermiddagen så är det horisontalläge som gäller nu.

Och så har jag firat att jag vann Medleys påsktävling på Instagram! Tjohooo!!!!

Inga kommentarer: