fredag, maj 01, 2015

2.5 sekunder/25 meter



Jag blir så jävla less. Skitpool. Skitsofia. Skitsimning. Ja, jag ser glad ut på bilden, men det är endast för att det blir trevligare på bloggen. På insidan skriker jag i frustration.

Eftersom passet med 50:or i fart 4 går åt helvete varje gång så har simfröken gett mig en ny huvudserie att köra. Kortare distans. Jag är ju uppenbarligen för talanglös för att simma så långt som 50 meter i rätt fart. Så idag simmade jag 8x25, 6x25 och 4x25 meter med starttid 35, 45 och 60 sekunder och målet att pricka 22.5, 20 och 18.5 sekunder.

Men det gick ju fan inte. Talanglös var ordet sa Bull. Allting tog 2-2.5 sekunder längre tid per längd än det vanligtvis gör. Precis som förra gången. På tvåhundringar, hundringar och 25:or. Skitpool. Skitsofia. Skitsimning. Jävla allt.

Sen dök jag 30 gånger. Det gick inte alldeles dåligt hela tiden. Fick vatten i glasögonen de första tio, men sista tio behövde jag å andra sidan inte korrigera dem alls när jag kom upp ut vattnet. Fokuserade på att hålla in hakan och sträcka på benen, men om det såg bättre ut än tidigare vet jag inte eftersom jag varken hade ögon eller mobil på kanten. Kändes rätt hyfsat i alla fall.

Kanske därför jag trots allt kunde uppbringa ett leende till selfien.

Inga kommentarer: