tisdag, maj 12, 2015

Perfekt simskolepass och SKANDAL!

Den här veckan försöker jag ta det lite lugnt med träningen för att återhämta mig efter loppet, och därför blev jag riktigt glad och lättad när Philip presenterade kvällens pass på simträningen. Flytövningar, teknik och frånskjut. Tack för det! Perfekt just idag, trist annars.

Maria noterade att framför allt min vänstra arm kom ut lite långt och var lite spänd i återföringen idag, och det är antagligen en effekt av att jag är lite stel och trött i axlar och skulderblad. Rotationen och andningen är svårare åt vänster. Hoppas det löser sig med lite mer vila.

Imorgon blir det dock simning igen. Rock n roll-crawl i Mörbybadet. Det här var något som jag och Theresia försökte tjata fram för en tid sedan, och vi fick höra då att det skulle bli av, men inte när.

Av en slump fick jag idag veta att det blir imorgon. Imorgon!!! Har varken hört eller sett någon reklam om det här, och det enda som verkar finnas är en liten notis på Mörbybadets webbplats. Där som man hänger lite då och då... Eller inte.

Som tur är så kan jag simma imorgon, men det är SKANDAL att inte hela internet är tapetserat med information om den här fantastiska aktiviteten. Hur ska folk annars veta?

Men alltså, hårdrockskväll i Mörbybadet imorgon onsdag kl. 18:30-21:30. Endast frisim är tillåtet! Kom dit och visa att vi, precis som de bröstsimmande motionärerna, vill ha musikaftnar där bara ett visst simsätt är tillåtet!

Inga kommentarer: