fredag, maj 29, 2015

Skogslöpning och bassängpass utan våtdräkt


Idag har jag hunnit med både ett löppass och ett pass i bassängen.

Löpningen var spontan och blev i skogen med Rekis imorse. Det var roligt och vi sprang grönvita terrängspåret i Enebyberg. Det gick inte så fort men det kändes inte som att jag sprang sakta, så då gjorde det inget att inte tempot var superhögt. Jag skuttade över rötter och stenar och jag tog mig upp för backarna utan allt för mycket mjölksyra i benen. Så i det stora hela var det ändå en ganska behaglig runda.

Åkte hem och åt ett snabbt mellanmål innan jag drog vidare till Sollentuna simhall för ett non-våtdräktspass i bassängen. Man kan se på det passet på flera sätt. Är glaset halvtomt eller halvfullt?

Jag simmade inte på några kanonbra tider, det gjorde jag verkligen inte. Men jag simmade lite bättre än vad jag har gjort senaste veckorna och med tanke på att det var ett tufft pass igår så kan man nog säga att jag simmade väldigt mycket bättre än senaste veckorna.

Körde ett av mina gamla pass och det var jätteroligt. Maxade en 50:a på 43 sekunder och en 50:a med fenor på 34 sekunder. Som sagt, inga farter som blåser någon ur stolen, men ändå bättre än vad jag har presterat (utan våtdräkt) den senaste tiden. Glaset är halvfullt. Jag är positiv!

Att simma utan våtdräkt var... tungt. Jag kände mig åbäkig och trög, i alla fall till en början. Sen lossnade det lite mot slutet.

Är nog nyttigt att lägga in såna här träningar mellan våtdräktspassen.

Inga kommentarer: