torsdag, juni 04, 2015

Fem veckor kvar. FEM VECKOR KVAR!


Hahaha... haha... hahaha! Åhhh hahaha!

Kommer du ihåg i höstas? När jag pratade om vad som vore ett rimligt träningspass nu på våren för att vara väl förberedd inför Engadin Swimruns 46 km löpning och 6.5 km simning? Kommer du ihåg? Friska upp minnet här eller nöj dig med själva formeln:

4x(4 x Väsjöbacken + 1 km simning) + 2x Väsjöbacken + 2 km simning

Igår sprang jag backintervaller i Väsjöbacken. 60 sekunder uppåt, paus för att låta pulsen sjunka, full fart (hahaha... haha!) nedåt, paus för att lugna pulsen, och så samma visa igen. 6 gånger.

På 60 sekunder hann jag lufsa ungefär till knäna på Väsjöbacken. Knappt. Efter 60 sekunder uppför skakade mina ben okontrollerat och pulsen tog god tid på sig att sakta ner. Såg antagligen ut som en fölunge som tog sina första steg när jag galopperade ner så snabbt (haha!) jag vågade. Lord Cheeeese.

Jag känner mig inte i närheten av att vara så fysiskt redo som jag skulle önska att jag var, men jag ska villigt erkänna att jag ändå är rätt så sugen på att testa formeln, eller åtminstone delar av den. Jag vet också att jag skulle klara hela om jag gav mig fan på det. För innerst inne är jag rätt jävla grym. Ha!

Men ändå. Det är fem veckor kvar till Engadin swimrun. FEM VECKOR. Jag insåg det igår och sedan dess har jag regelbundet behövt andas i påse och tröstäta ungefär 400 Chocolate Hot Dogs. Även om jag vet att jag är superhäftig och tuff så pirrar det i magen och självförtroendet är sinusformat.

Fast det ska bli så jäkla roligt. Och jag måste andas lite mer i påse. Gaaah! Tjohoo! Whii! Hjälp! Uuuh! Jäää!

Ja, du fattar.

Inga kommentarer: