tisdag, augusti 25, 2015

Saknar bränsle


3000 meter seglade in på kontot i Sollentuna simhall igår. Med mycket benspark, fenspark.

Jag börjar komma in i att simma utan våtdräkt nu, trots den lilla utsvävningen i ow under Stockholm Tri. Men det går segt i bassängen, det gör det. Väldigt trögt. Igår försökte jag trycka på lite mer och inte simma allting i fart 2-, men det hände fan ingenting.

Det enda som gick fort igår var tiden. Innan jag hann blinka hade jag hållit på i över en timme.

Och att ösa på halva 25:or med start från pall var roligt, för då kändes det faktiskt som om jag hade lite fräs i kroppen. Farten kommer att komma, det vet jag, men jag är otålig.

Att komma igång i bassängen på egen hand har trots allt varit ganska bra, men nu börjar jag verkligen sakna support från land. Saknar det bränsle som Simfröken tillför. Och jag saknar simskolan och simkompisarna. Eller simpisarna som en tjej vars blogg jag följer brukar kalla det.

Tur då att jag inte behöver hålla ut särskilt länge. Den här veckans två kommande pass får jag förhoppningsvis sällskap av Theresia, och nästa vecka börjar träningsgruppen. Hurra! Det ska bli så roligt!

För att jag ska hålla ihop under hösten så försöker jag nu få in styrketräning i alla fall en gång i veckan. Fokuserar på axlar och bål, med funktionella övningar för rörlighet och styrka. Och stretch.

Inga kommentarer: