lördag, oktober 10, 2015

Agilitytävling på Nacka BK


Idag var jag och Krabban på Nacka BK för, vad som sannolikt var, årets sista agilitytävling. Sedan tidigare har vi två hopp- och två agilitypinnar och drömmen var att avsluta säsongen med att vara uppflyttad till trean i båda klasserna.

Så blev det inte. Men vi kom halvvägs.

Startade episkt dåligt. Hade startnummer 1 i första hoppklassen och jag hann knappt lämna Reka innan hon drog iväg på första hindret i en tjuvstart. Och ingenting blev bättre efter det. Kände mig uppgiven och ville åka hem men stannade kvar ändå.

Tur det, för nästa hopplopp vann vi. Noll fel och uppflyttningspinne! YES! Det är det loppet du kan se på filmen nedan. (Det episkt dåliga loppet har jag förpassat ner i internets mörkaste hörn och vill aldrig mer kännas vid det.) Det flöt på fint men Krabbis kändes lite avslagen, snabbaste tiden till trots.

Det avslutande agilityloppet började lite stökigt men sen hade vi en del fina passager. Tyvärr gick jag in och petade i slalom, trots att hon gick in jättefint, så hon stannade upp och undrade vad tusan jag höll på med och om hon gjort något fel. Slutade på 10 fel men är ganska nöjd med det.

Inga kommentarer: