torsdag, oktober 01, 2015

Årets sista framträdande närmar sig


Koster Swimrun närmar sig! Årets sista framträdande för Attack of the invisible rubber ducks!

Helt sinnes tidigt imorgon bitti tar jag och Lindad tåget till Göteborg, för att sedan byta till buss upp till Strömstad och slutligen åka färja över till Kosteröarna.

Det ska bli så sjukt jäkla kul!!!

När jag såg att banan blivit nedkortad till drygt 5 km simning och 15 km löpning så drog jag en lättnadens suck. Plötsligt kändes allting lite, lite härligare. Temperaturen i vattnet sägs ligga runt 13-14 grader och det verkar som solen tänker lysa över oss. Det enda som oroar mig är vinden.

Jag har kikat på olika väderappar varje dag senaste veckan och det har varierat från allt mellan 4 m/s upp till 10 m/s. Man vet alltså inte. Och det är ändå inget jag kan påverka. En liten del av mig tycker det vore jävligt spännande om det var tuffa förhållanden i vattnet, men helst av allt simmar jag förstås spegelblankt.

Jag tror och hoppas att det här kommer bli ett av mina och Lindas roligaste lopp. Det har potential att bli grymt. Vi är awesome och jag ser verkligen vi fram emot en fantastisk helg,

Som tårta på moset, kaka på kakan eller skägget i brevlådan så ser jag även fram emot att det ska vara över så att jag får packa undan alla våtdräkter för vintern. När jag tar fram dem igen kommer jag vara grymmare än nånsin, och jag ser fram emot att träna för att bli det.

Den här veckans enda simpass var det som gick av stapeln i måndags och jag tänker inte ens berätta om vilket vrak jag var igår över att inte få plaska runt i bassängen som vanligt... Att vila är så INTE min grej. Ikväll ska jag i alla fall lubba en sväng.

Inga kommentarer: