lördag, oktober 31, 2015

Cirkeln är sluten


Jag har inte bloggat på ett par dagar, men att återuppta tråden vid kakorna, där jag avslutade senast, känns som en bra idé. Jag har bakat Mårtens Best Cookies Ever för första gången idag. Har inte smakat dem än med smeten var i alla fall förträfflig.

Annars då... ptja... som vanligt. Livet osv...

Sprang en sväng i onsdags. Fångade dagens sista solstrålar med Reka och trots att det var supersegt att komma iväg så kändes det som vanligt väldigt bra efteråt. Mitt fokus just nu är att springa långsamt. Och att lite sakta försöka komma upp i distans.

I fredags fick jag sällskap av Theresia till Vilundabadet. Jag älskar mina fredagar i simhallen även när jag är själv, men det var ändå en miljard gånger bättre att vara två. Det gjorde liksom inte så mycket att själva simningen gick uselt, det var kul ändå. Just keep swimming! Dessutom fick jag till några bra voltvändningar och startdyken var inte helt kass heller. Och Theresia sa massor av intressanta saker om livet som kändes väldigt bra att höra.

Men framför allt har det blivit mycket vila i veckan. Idag är tredje dagen med helvila. Hoppas att det ska göra susen för motivation, fart, kropp, knopp och allt annat som man blir trött i av att träna hårt och regelbundet. Imorgon blir det ett lugnt långpass och på måndag rullar det på som vanligt igen.

Inga kommentarer: