onsdag, oktober 14, 2015

Fara för drunkning


Jag brukar inte simma på tisdagar, men jag tror jag ska börja med det. Gott om plats i bassängen, plus att jag får torsdagen simfri. Då kan jag vara på topp på fredagspasset.

Igår körde jag, förutom vanliga joxet, intervaller i fart 3 och fart 4. Jag tycker träningen känns lite tuff nu, trots att det bara gått en vecka med nya pass. Jag är ovan med fart 4-intervallerna och även om det är sjukt jäkla roligt så är det riktigt jobbigt och de sliter på mig. Framför allt mentalt faktiskt. Jag blir lite provocerad av hur en, två, eller tre korta intervaller på 40-45 sekunder kan vara så grymt krävande. Viloveckorna kommer vara dödsviktiga framöver!

Igår simmade jag inte mitt snabbaste, men jag var ändå väldigt duktig. Kämpade hårt! Det kan kännas orättvist att jag inte fick bättre tider (49, 47, 47, 48, 48, 48) på tröskelintervallerna och (42, 45, 46) på de snabba 50:orna, men det är omöjligt att vara missnöjd när jag gav allt.

Hela bassängen gungade på slutet och jag hade svårt att fokusera blicken. Fara för drunkning!

Avslutade med att träna starter från pallen och lyckades tajma det perfekt med när Henke skickade iväg sina talanger i träningsgruppen på 25:or. Tio tillfällen att öva starter på en given signal, tack för det!

Idag var jag hos naprapaten. Jag har inte ont någonstans men gick dit i förebyggande syfte för axlarna, för att se till att de fortsätter hålla sig glada och hela. Tjena. Josefine hittade helt vidriga punkter att klämma på, och huvudet snurrade på samma sätt som under gårdagens intervaller när hon tryckte på dem. Satan vilken smärta! Tydligen inte helt frisk alltså. Blev ålagd återbesök nästa vecka.

Inga kommentarer: