måndag, november 30, 2015

En helt vanlig magic monday


Kickade igång den här veckan med 11 timmars sömn som endast stördes av ett mindre vattenläckage (vi snackar enstaka droppar som träffade mig i fejset med precis så långa mellanrum att jag han somna till igen emellan) från takfönstret, till följd av det kraftiga regnet.

Var otroligt effektiv på jobbet, åkte hem, lagade middag (som dock inte skulle ätas med ögat, även om den var god) och drog på måndagsmys i simhallen.

Ikväll stod tröskelintervaller på schemat för bästa träningsgruppen. Jag valde den lite kortare serien om 3x(5x50 m) med start 1:10, med tanke på min axel. Den känns redan bättre än igår men jag ville i alla fall vara lite snäll mot den. Testa hur den funkade.

Det var inga problem.

Första fem femtiorna simmade jag mot Tom-Tom-Tommy. Det var bra. Fick ligga på ordentligt första 25 men sen visste jag att gubben skulle tappa i vändningen (hade jag haft smileys i bloggen hade det kommit en här) så jag kunde matcha honom i mål.

Andra fem var mot Maria. Det var inte lika kul. Hon pep iväg jävligt snabbt och trots att jag kämpade för att hänga med så hade jag inte en chans!

Sista var mot Véronique och eftersom hon också är en snabb rackare så var det lika bra att gå ut hårt för att hålla ställningarna. Lyckades ganska bra, men jag blev trött mot slutet.

Alla mina 50:or blev kanske inte salsgolvsjämna men de landade på mellan 46 och 50 sekunder. Är lite rostig på trösklar.

Passet avslutades med mycket viktig påfyllning av snabba kolhydrater - muffins med dumlefyllning signerade Johanna och Micke. Jävligt goda och det är med stolthet jag härmed meddelar att jag bara åt en!

Inga kommentarer: