tisdag, december 01, 2015

Some days you eat salads...


Sen jag tog tag i mitt liv i augusti, och slutade hantera min kropp som en soptunna sju dagar i veckan så mår jag väldigt mycket bättre än vad jag gjorde då. Riktigt jävla bra faktiskt. Och som bonus har jag gått ner strax över 10 kg. Well done, Sofia!

Jag har fortfarande ett mer eller mindre starkt men konstant sockersug. Antar att det är något jag kommer få leva med. Ett sätt att hantera (eller inte hantera?) det har blivit att baka.

Kakor, kladdkaka, marshmallow pops, tomtegubbar, biskvier och annat. Det ger utlopp för min kreativitet, som av någon anledning brukar maxa så här års, och så får jag slicka skålen - alltid det bästa. Men jag försöker begränsa den här typen av aktivitet till helgen.

Att äta kontrollerat, och hyfsat nyttigt, under veckorna är sällan ett problem. Älskar rutiner, bara att glida med. Och efter ett träningspass känns en knäckemacka med tomat och ett ägg mer lockande än något annat.

Hur konstigt det än kan låta så har jag inga problem med att pumpa kroppen full med e-nummer och konstiga tillsatser. Orka bry sig, liksom. Men jag gillar trots det tänket med "ren" mat. Och den får gärna vara ekologisk, även om tomaterna vissnar en kvart efter man burit hem dem från affären. Glada djur ger fint kött. Och det känns som att jag räddar världen när korgen är full av ekologiska varor.

Det var väl egentligen bara det jag ville säga. Och att jag var på gymmet imorse och styrketränade. Körde pistols för att säkra träningsvärken imorgon och pre/re-habade min axel väldigt framgångsrikt. Rev av några chins, både enarms- och vanliga, i maskin. Blev lite till mig av min egen rygg och sånt.

Förresten är jag oroväckande ofta sugen på korv med bröd. Just nu till exempel. Want.

Inga kommentarer: