tisdag, februari 09, 2016

Fyra personliga rekord



Ja, du ser ju själv hur jävla glad hon är! Hänvisning till rubriken.

Under gårdagens simskola hade vi Henrik som vikarie. Vi simmade långa tröskelintervaller enligt upplägget på bilden ovan. I bilden syns också, förutom semlor, mitt perfekt ökande tempo genom serien. Kändes riktigt bra.

Men över till rekorden! Först trodde jag mig "bara" ha slagit två av mina tidigare rekord, de på 400 och 200 meter, men sen visade det sig att jag var snabbast hittills (start nerifrån) på alla distanser i huvudserien. Tidigare rekord inom parentes:

400 meter: 7:13 (7:15)
300 meter: 5:15 (5:30)
200 meter: 3:18 (3:31)
100 meter: 1:32 (1:34)

Booooom! Ville omedelbart informera semestrande Kapten Hasse om mina framstående insatser men Jonas avrådde med motiveringen att hela Frökens liv kanske inte hela tiden kretsar kring mig och mina prestationer. Jag fattar ingenting av vad han menar, men tänker ändå att han kan ha en poäng.

Roligast var förstås att jag faktiskt inte försökte simma mitt snabbaste, utan bara med ett kontrollerat högt tempo. Bra dag igår, jag är riktigt glad! Har aldrig riktigt fattat varför jag inte klarat att komma under 3:30 på en tvåhundring tidigare, så det satt riktigt fint att få lyckas. Äntligen! Någon (guess who?) kallade det Henke-effekten.

Avslutade passet med att äta Nutellasemlor. Jonas hade bakat bullarna och jag hade pyntat med Nutella, grädde och florsockersimmare. De olika fyllningarna bestod av hallonsylt, lemoncurd, äppelmos och vaniljkräm. Bästa semlorna. Ever. Speciellt med äppelmos.

Inga kommentarer: