onsdag, mars 02, 2016

Alpentherme och yogaframsteg med bröstchock



Tänka sig, det blev ingen skidåkning idag heller. Istället blev det en avkopplande och grymt härlig dag på Alpentherme, byns spaanläggning.

Efter att jag fått en inledande massage av Wolfgang, en medelålders man med ishockeyfrisyr och stora glasögon (helt sjukt klyschig) som strök musklerna snarare än knådade dem, så somnade jag och pappan i varsin solstol. När vi vaknade var det dags för lunch. Trevligt!

Sen badade vi runt i de olika bassängerna. Simtränade hela 2x25 meter, varav 25 på rygg (med bevisat dåligt vattenläge), gjorde flytövningar och lattjade i familjepoolen.

Försökte oss även på ett besök i Sauna world, men blev utslängda pga badkläder i bastun. Enligt webbsidan var det optional, men i verkligheten inte. Kände ändå att det var lite för många Österrikiska gubbpungar som spretade på området, så det var inte särskilt obekvämt att gå tillbaka till relax world och testa en ny pool istället.



Efter lite mer än fem timmar lämnade vi spat och satte oss i solen på torget istället. Jag åt en strawberry pancake, synnerligen god, och drack veckans.... tionde...? elfte...? heisse choco mit sahne.


Följde upp med trettio minuter yoga på hotellrummet och klarade en ny cool pose för första gången! Så jävla stolt! Tidigare har jag varit för baktung. Jag vet att det är svårt att fokusera på något annat än min urringning på bilden, men försök. Det råkade bli bröstchock och det är trist om det tar uppmärksamheten från hur badass jag faktiskt är.

Älskar för övrigt Fiji McAlpines Yummy 30 på doyogawithme.com. Rekommenderar verkligen!

1 kommentar:

Anso sa...

Snyggt jobbat! Vad heter posen?