torsdag, mars 03, 2016

SM GULD!!!!


Jag gjorde det igen! Jag fukking gjorde det igen! I stenhård konkurrens tog jag för andra året i rad hem segern i damklassen på SM - StockholmsBussmästerskapen - i 28 meter medley på internationellt vatten. Vinnartiden blev 27:79. Jag är så grym!

Uppladdningen var inte perfekt. Jag råkade under förmiddagen missbruka ett förtroende som tagit 25 år att bygga upp (vilket du kan läsa om här) på grund av att jag överåkte skidor. I skitväder. Knasigt.

Trots det kände jag att jag steppade upp ordentligt i finalen, och det var tur det för Lim flåsade mig i nacken och slutade på fina 29:32. Malin, som gjorde debut i större mästerskap, simmade elegant hem en bronsmedalj på tiden 44:82.

Men inte nog med att jag vann damklassen! Jag vann hela meetinget! Var snabbast av alla herrar, damer, juniorer och minion-juniorer och blev Stormästare 2016! Räknar med att erbjudanden om sponsoravtal och liknande nu kommer hagla över mig.

I herrklassen vann Roger Ström - min dröm - på tiden 28:82. Silvret gick till Ola, 35:55, bronset till Hertz, 36:67 och fjärdeplatsen till Direktör Demnert, 40:66.

Damjunior vanns av Tuva, 44:92 och herrjunior av Albin, 39:67. I minion-juniorklassen vann Max på världsrekordtid!

Jag vill tacka alla mina medtävlande för en god match, min man och min pappa som har stöttat mig under hela tävlingsveckan och mina simpisar i träningsgruppen i Vasalundshallen (med extra tack till Maria och Theresia för bra träningskvällar och Henke som ger oss utrymme). Slutligen ett stort tack till simfröken Hasse som med fingertoppskänsla boostat min form inför detta viktiga mästerskap.

Splittider under loppet:
Fjäril: 6:57
Rygg: 8:00
Bröst: 7:52
Frisim: 5:80

2 kommentarer:

Lise-Lott sa...

Hipp hipp hurra, grattis till guldet!
Världsbäst tävling, helt klart!

Sofia sa...

Tack! Haha, håller med om att det är världens bästa tävling! :)